SC AUTOMOTOR SRL  cu sediul in Craiova , are ca obiect de activitate principal intretinerea , reparatia si garantia autoturismelor marca Dacia , fiind service autorizat de catre AUTOMOBILE Dacia SA Pitesti , lucrul ce atesta profesionalismul personalului aflat la dispozitia dumneavoastra , precum si o experienta in acest domeniu de peste 20 de ani .

     Prin noi , aveti garantia unei reparatii rapide si de buna calitate a masinii dumneavoastra , folosind numai piese de origine Dacia .
     Pe langa marca Dacia, serviceul nostru este autorizat RAR pentru reparatia si intretinerea in post-garantie a urmatoarelor marci auto : Renault , Citroen, Peugeot, Fiat, Ford, Skoda, Opel, Daewoo.

      Garantie Standard Dacia DupA principiul un client liniStit e un client mulTumit, vehiculele Dacia sunt garantate pentru orice defecTiune de material, de montaj sau fabricatie.
in plus, orice defecTiune aparuta in perioada de garantie se remediaza gratuit in unitatile de service Dacia Si cele partenere.
      Pentru mai multe informatii despre conditile de garanTie, consultA „’’Carnetul de garantie’’; al vehiculului Durata GaranTiei pentru gama Dacia in Romania3 ani sau 100 000 kilometri pentru vehiculele comercializate persoanelor fizice precum si persoanelor juridice garantia anticoroziune este de 6 ani, incepand de la data livrarii vehiculului catre primul proprietar.  Garantie vopsea este de 3 ani farA limita de kilometri.   Dacia Asistenta Romania Serviciile Dacia Asistenta(depanare pe loc sau tractare) se fac gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului.  

despre sediu
servicii oferite

Servicii oferite : Statie inspectii periodice autorizata ( ITP ) RAR :
DJ-10 Atelier reparatii auto mecanica.
Atelier reparatii auto pe parte electrica.
Testere diagnoza computerizata multimarca.
Atelier Tinichigerie
Atelier Vopsitorie
Montaj suprastructuri pe autoutilitare
Montaj Instalatii GPL omologate RAR
Vanzari piese de schimb de origine Dacia
Vanzari piese de schimb alte marci de la diversi producatori
Vanzari accesorii Dacia ( lichide de parbriz, stergatoare, cd-mp3 auto , etc )  
Vanzari piese de schimb si accesorii marca Motrio Vanzari anvelope toate dimensiunile uzuale autoturisme

Go to top